Bunny The Star · PRO-S Virtual Try-On
Poniższe zasady opisują korzystanie z wirtualnej przymierzalni w tym sklepie oraz przetwarzanie zdjęć w tym celu. Nie zastępują polityki prywatności ani regulaminu sprzedaży sklepu.
1. Korzystanie z przymierzalni
Wybierz zdjęcie, zapoznaj się z tymi zasadami i przed wygenerowaniem potwierdź zgodę w oknie przymierzalni. Korzystaj wyłącznie ze zdjęć, które masz prawo przesłać i przetwarzać w tym celu.
Wizualizacja AI ma charakter poglądowy. Rzeczywisty wygląd i dopasowanie produktu mogą się różnić. Wygenerowanie przymiarki nie dodaje produktu do koszyka ani nie składa zamówienia.
2. Przygotowanie wizualizacji
Zdjęcia są przesyłane do PRO-S i OpenAI w celu przygotowania przymiarki. PRO-S szyfruje zdjęcia w kolejce i usuwa je po przetworzeniu; porzucone pliki są sprzątane po 15 minutach w cyklu co 5 minut. Zaszyfrowany wynik jest dostępny przez godzinę. Obowiązują także zasady przechowywania danych dostawcy.
3. Historia i porównywanie w tej przeglądarce
Aby umożliwić porównanie przed i po, zapisujemy Twoje zdjęcie razem z wynikiem w tej przeglądarce. Historia obejmuje do 10 przymiarek z ostatnich 24 godzin; limit pamięci może zmniejszyć ich liczbę. Wygasłe przymiarki i ich zdjęcia usuwamy przy korzystaniu z przymierzalni. Historia nie jest przypisana do konta. Możesz usunąć pojedynczą przymiarkę wraz z jej zdjęciem lub całą historię. Na wspólnym urządzeniu usuń historię po zakończeniu.
Po kliknięciu generowania zdjęcie „przed” zapisujemy także tymczasowo w tej przeglądarce na maksymalnie godzinę, aby odzyskać porównanie po odświeżeniu. Wygasłe zdjęcia usuwamy przy korzystaniu z przymierzalni. Oczekujące zdjęcie lokalne można usunąć bez anulowania wysłanego zadania.
Rejestr przymiarek w sklepie
Do statystyk korzystania i wyjaśniania nadużyć sklep zapisuje datę, wybrane produkty i warianty, status żądania oraz IP połączenia. Rejestr nie zawiera Twoich zdjęć. Pełne IP są szyfrowane w bazie sklepu i nie są wysyłane do PRO-S w ramach tego rejestru. Uprawnieni administratorzy mają dostęp do wpisów przez 30 dni, zgodnie z ustawieniem tego sklepu; wygasłe dane usuwamy przy kolejnym użyciu sklepu lub modułu. Sklep może wcześniej wyczyścić ten rejestr. W sprawie przetwarzania i swoich praw skontaktuj się ze sklepem i zapoznaj się z jego polityką prywatności.
4. Usuwanie zdjęć i kontakt
Aby usunąć zapisane przymiarki z tej przeglądarki, użyj opcji „Usuń” przy wpisie albo „Usuń historię”. Oczekujące zdjęcie do porównania możesz usunąć przyciskiem „Usuń lokalne zdjęcie przed”. Pobrane pliki pozostają na Twoim urządzeniu, dopóki samodzielnie ich nie usuniesz.
W sprawach tego sklepu i Twoich danych skorzystaj ze strony kontaktowej sklepu oraz zapoznaj się z jego polityką prywatności. Kontakt ze sklepem